Waar vindt u ons

 

Podocentrum Hoep Zuid is gevestigd in Gezondheidscentrum Hoep Zuid. Dit is de locatie van de oude Connexxion buscentrale en zit naast Mediance (dependance van het  Ziekenhuis).

Het adres van het Gezondheidscentrum is:

Zuiderweg 27, 1741 NA SCHAGEN (tel. 0224-218100)

Vanuit de richting Alkmaar, komende via de N245 gaat u bij Schagen bij de eerste stoplichten rechtsaf. Na de stoplichten gaat u na de spoorwegovergang gelijk links (volg P&R van de spoorwegen). U ziet gelijk een groot geel stenen gebouw. Wij zitten op de 1e etage (lift aanwezig) dit wordt aangegeven op de blauwe bestickering HOEP ZUID.

Vanuit de richting Den Helder, komende via de N248 gaat u via een 1/4 rotonde de N245 op. Deze volgt u, daarna gaat u bij de 4e stoplichten; links af. Na de stoplichten volgt de de spoorwegovergang. Na de spoorwegovergang gelijk links (volg P&R van de spoorwegen). U ziet aan uw rechterhand gelijk een groot geel stenen gebouw. Wij zitten op de 1e etage (lift aanwezig) en dit wordt aangegeven op de blauwe bestickering HOEP ZUID.

Vanuit de richting Wieringerwerf, komende via de N248 gaat u via een 3/4 rotonde de N241 op. Deze volgt u en gaat  bij de 3e afslag naar rechts (KARWEI). Hierna rijdt u recht door over de rotonde. Voor de spoorwegovergang gaat u gelijk rechts.  Aan uw rechterhand ziet gelijk een groot geel stenen gebouw (met een groen knipperend kruis). Wij zitten op de 1e etage (lift aanwezig) en dit wordt aangegeven op de blauwe bestickering HOEP ZUID.

Vanuit de richting Heerhugowaard, komende via de N241 neemt u na het  tuincentrum  de 1e links. Hierna rijdt u door recht door over de rotonde. Voor de spoorwegovergang gaat u gelijk rechts.  Aan uw rechterhand ziet gelijk een groot geel stenen gebouw (met een groen knipperend kruis). Wij zitten op de 1e etage (lift aanwezig) en dit wordt aangegeven op de blauwe bestickering HOEP ZUID.